2023 Yazının Takı Trendleri

03.05.2023

Yazın cıvıltısı, enerjisi, neşesi bu sezon takılara nasıl yansıyacak öğrenmek ister misiniz?..

Doğru takı seçimi ile en sade kıyafeti bile göz önüne çıkarak şık bir kombine dönüştürebilirsiniz. Rengarenk taşlarla bezenmiş takılarla şıklığınıza şıklık katarken sade, ince zincilerle tarzınızı yansıtabilirsiniz.

2023 Yazının Takı Trendleri

Renkli Taşlar

Yaz aylarının sıcak ve renkli günlerinin enerjisini bu yaz renkli taşlarla bezenmiş takılarda göreceğiz. Opal, zümrüt, turmalin gibi taşlar takı ve aksesuarlarda bu senede yerini koruyor. Tek taş yüzüklerde şimdiye kadar görmeye alışık olduğumuz beyaz ve şeffaf taşlarla beraber, sarı ve pembe gibi romantik renkler de göreceğiz takı ve aksesuarlarda.

Sarı Taşlı Yüzük
Sarı Taşlı Yüzük

İnce Zincirler:

Günlük giyimin vazgeçilmez parçalarından olan ince zincirler, İtalyan kolyeler hem tek başına hem de farklı boy ve kalınlıklarda kolyelerle kombinlenerek hem gündüz hem de gece trend olmaya devam ediyor.

Halka Küpeler

Şık Kolyeler

Düğün ve davetlerin sıkça olduğu yaz aylarına damga vuracak bir diğer takı ise şık gerdanlıklar olacak. Klasik modellerin dışında çiçek ve yaprak formlarının stilize edildiği doğayı çağrıştıran modeller öne çıkıyor.

Halka Küpeler
Halka Küpeler

Renkli Küpeler

Renkli sallantılı, cıvıl cıvıl geometrik formlarda küpeler bu yaz kulaklarımızı süsleyecek. Yuvarlak, üçgen, köşeli bir çok farklı formlarda tercih edebileceğiniz bu küpeleri hem spor hem de klasik tarzda kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

Lacivert taşlı halka gümüş küpe
Renkli taşlı gökkuşağı gümüş küpe
Yeşil yıldız gümüş küpe
Turuncu yıldız gümüş küpe